Contact geeft bezieling!

Contact geeft bezieling, dat geld bij partnerrelaties èn bij werkrelaties. Daarom geven Christine Bak en ik ook samen Relatiebegeleiding: op de dinsdagochtend in de praktijk van Christine in Gouda. Beiden zijn we ervaren haptotherapeuten en beiden hebben we, met veel plezier, het specialisatiejaar “Haptonomische Relatiebegeleiding” gevolgd.

De wijze waarop wij van elkaar verschillen voegt toe aan de relatiebegeleiding. Door verschillend te mogen zijn en tegelijk vertrouwen in onszelf èn de ander te hebben voegen we kwaliteit en bezieling toe. Iets wat wij graag overbrengen aan jullie.

Christine over haptonomie:

“Haptonomie gaat over je gevoel, je gevoelens. Over de kracht, de schoonheid en het plezier van voelen. En over de pijn ervan.

Haptonomie gaat ook over de affectiviteit in het contact tussen mensen. In dat contact voel je hoe het met je is, waarin je geraakt wordt, wat jou beweegt, wat je mist, wat je verlangt. Je voelt je bevestigd in wie je bent, dat geeft zelfvertrouwen en veerkracht. Dat maakt het mogelijk dat je zowel de mooie als de moeilijke dingen van je bestaan kunt (gaan) dragen.”

Peter over haptonomie:

Door het zelf ervaren, het zelf voelen, kun je gemakkelijker kiezen wat je goed doet. Ook het durven voelen van pijn en verdriet geeft rust, ruimte. Met haptotherapie leer je vooral hoe goed het voelt als jij je weer vrijer, ruimer voelt, meer eigen. Vervolgens leer je dat gevoel te gaan herkennen in je eigen leven, relatie.

Kijk op de website van mij of die van Christine voor meer informatie over ons. Onze gezamenlijke relatiebegeleiding geven we in Gouda in de praktijk van Christine.